Çarşıbaşı Meslek Yüksekokulu

2023-2024 Eğitim - Öğretim Yılı Oryantasyon Programı Yapıldı

Trabzon Üniversitesi Çarşıbaşı Meslek Yüksekokulu tarafından organize edilen, 2023-2024 Eğitim-Öğretim Yılı Oryantasyon Programı 12 Ekim 2023 Perşembe günü saat 13.00 da Meslek Yüksekokulu Konferans Salonunda gerçekleştirildi. 
Programa Meslek Yüksekokulumuz Akademik ve İdari Personeli ile öğrencilerin yanı sıra; Çarşıbaşı İlçe Kaymakamı Sayın İsmail KOÇDOĞAN, Çarşıbaşı Belediye Başkanı Sayın Mümin NUHOĞLU, Trabzon Üniversitesi Rektör Yardımcısı Sayın Prof. Dr. Atilla ÇİMER, Çarşıbaşı İlçe Emniyet Müdürü Sayın Göksun DURMUŞ, Çarşıbaşı İlçe Jandarma Komutanı Sayın Gülsüm BEKİROĞLU, Çarşıbaşı Milli Eğitim Müdürlüğü Şube Müdürü Sayın Osman İSKENDER, Çarşıbaşı MYO ve Fakülte Yaptırma Derneği’nden Sayın Erdinç ERTUĞRUL katılım sağladı.
İki oturum şeklinde gerçekleşen programın ilk oturumu 13.00 da düzenlendi. Akademik, idari personel ve öğrencilerin katılımıyla gerçekleştirilen ilk oturumda; Dr. Öğr. Üyesi Bilge ÇAĞLAR DEMİR, Öğr. Gör. Ömer Murat KADEŞ ve Öğr. Gör. Rabia KURNAZ’ın sunumlarıyla öğrencilere Meslek yüksekokulunu tanıtıcı bilgilerin yanı sıra üniversite yaşamı, derslerin ve sınavların yapılışı, not sistemi, mevcut programların istihdam olanakları ile ilgili bilgiler aktarıldı.
Saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasının ardından Meslek yüksekokulu müdürümüz Sayın Dr. Öğr. Üyesi Lokman ŞILBIR’ın konuşması ve sunumu ile 14.00 da başlayan ikinci oturumda; Çarşıbaşı İlçe Kaymakamı Sayın İsmail KOÇDOĞAN, Çarşıbaşı Belediye Başkanı Sayın Mümin NUHOĞLU, Trabzon Üniversitesi Rektör Yardımcısı Sayın Prof. Dr. Atilla ÇİMER konuşmalarını gerçekleştirdiler.  Yeni eğitim öğretim yılının Üniversitemiz ve öğrencilerimiz için hayırlı olması temennisinde bulunan konuklarımız sonrasında Meslek yüksekokulu öğrencilerimizle soru cevap etkinliği geçekleştirerek öğrencilerden gelen talep ve soruları yanıtladılar. Program toplu fotoğraf çekimi ile son buldu.

Menüyü Kapat