Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat ZORLUOĞLU'ndan Yüksekokulumuza Ziyaret

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat ZORLUOĞLU ile beraberindeki Daire Başkanlarından oluşan ekip, Çarşıbaşı Yerel Kamuoyu Temsilcileri ve TİSKİ Genel Müdürü Ali Tekataş ile birlikte Meslek Yüsekokulumuza ziyaret gerçekleştirdiler. MYO Müdürümüz Prof. Dr. Hasan KARAL ve öğretim üyelerinin eşlik ettiği ZORLUOĞLU'na okulumuz teknik ve alt yapısı hakkında bilgilendirmeler yapıldı. Öğrenciler ile gerçekleştirilen buluşmanın ardından okul çevresinde yapılan asfaltlama çalışmalarını yerinde inceleyen ZORLUOĞLU ile yapılması planlanan çevre düzenlemesi çalışmaları hakkında fikir alışverişlerinde bulunuldu. Prof. Dr. Hasan KARAL, yüksekokul yerleşkesinin çevre düzenlemesine sağladıkları maddi ve manevi katkılarından dolayı Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat ZORLUOĞLU'na teşekkür dileklerini iletti.