Çarşıbaşı Meslek Yüksekokulu

TRÜ Çarşıbaşı Meslek Yüksekokulu Akademik Bölüm Kurul Toplantısı Gerçekleştirildi

Trabzon Üniversitesi (TRÜ) Çarşıbaşı Meslek Yüksekokulu (ÇMYO) 2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı Güz Dönemi Akademik Kurul Toplantısı gerçekleştirildi.

2023-2024 Eğitim-Öğretim Yılına yönelik planlamaların görüşüldüğü toplantıya, Meslek Yüksekokulu Müdür Yardımcısı ve Bilgisayar Teknolojisi Bölümü Bölüm Başkanı Dr. Öğr. Üyesi Lokman ŞILBIR, Müdür Yardımcısı Dr. Öğr. Üyesi Muharrem AYDIN ve Meslek Yüksekokulu öğretim elemanları katıldı.

Toplantıda ayrıca, 2023-2024 Eğitim-Öğretim Yılı Güz Dönemi akademik faaliyetlerin görüşülmesi, ders planlarının gözden geçirilmesi, akademik danışman görevlendirmelerinin görüşülmesi, AKTS Bilgi paketlerinin güncellenmesi, birim komisyonlarının düzenli olarak iki ayda bir toplanacak şekilde takvimlendirilmesi, Türkiye Yükseköğretim Çerçeve Yeterliliği çalışmaları kapsamında program çıktıları matrisinin hazırlanması, 2022-2023 güz dönemine yönelik son hazırlıkların görüşülmesi, yeni açılacak programların görüşülmesi, yeni açılacak programlar kapsamında sınıf ve laboratuvar kullanımlarının değerlendirilmesi, eğitim öğretim süreci için gerekli malzemelerin belirlenmesi ve temini sürecinin görüşülmesi konuları görüşülerek kararlar alındı.

Toplantı Meslek Yüksekokulu Müdür Yardımcısı Dr. Öğr. Üyesi Lokman ŞILBIR’ın, MYO öğretim elemanlarının sorularını cevaplamasının ardından, öğretim elemanlarının yeni eğitim öğretim yılına ilişkin beklenti ve temennilerinin alınması ile sona erdi.

İlgili Resimler


Menüyü Kapat