Çarşıbaşı Meslek Yüksekokulu

Okulumuz Öğretim Görevlileri Çek Cumhuriyeti Palacký Üniversitesine Ziyarette Bulundu

Meslek Yüksekokulumuz Öğretim Görevlileri Tarafından KA131-HED- Yükseköğretim Kısa Süreli Doktora Hareketliliği Gerçekleştirildi

Avrupa Birliği Projesi kapsamında Trabzon Üniversitesi Uzaktan Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezi (UZEM) koordinatörlüğünde yürütülen, Uzaktan Eğitim Hareketlilik Konsorsiyumununda Kısa Süreli Doktora Hareketliliği gerçekleştirilmiştir.

Türkiye Ulusal Ajansı tarafından fonlanan CODEC Uzaktan Eğitim konsorsiyumu kapsamında, Meslek Yüksekokulumuz Öğretim Görevlileri Öğr. Gör. Furkan KALYONCU ve Öğr. Gör. Sefa ÖZMEN ile Trabzon Üniversitesi UZEM'de çalışmakta olan Öğr. Gör. Hasan Yiğit CEBECİ, Palacký Üniversitesinde 02-15 Ekim tarihleri arasında ERASMUS+ Kısa Süreli Doktora Hareketliliği faaliyetini gerçekleştirmişlerdir. Bu faaliyet kapsamında ERASMUS+ koordinatörü Martina Uhlirova ile görüşmeler yapılmış ve koordinatörün planladığı faaliyetler gerçekleştirilmiştir.  Palacký üniversitesinin düzenlediği bilim aktiviteleri günlerine katılım sağlamışlardır. Bilim aktiviteleri etkinliğine katılım sağlayan akademisyenlerimiz üniversitemizde yapılan faaliyetler ve projeler hakkında tanıtım gerçekleştirmiştir.

Uzaktan Eğitim çalışmaları yapan bölüm öğretim üyerinden Tomas Zdrahal ile mülakat gerçekleştirilmiş ve üniversitenin uzaktan eğitim faaliyetleri, kullanılan teknolojiler hakkında bilgiler elde edilerek bu faaliyetler çerçevesinde yapılabilecek işbirlikleri hakkında görüşmeler yapılmıştır.

İlgili Resimler


Menüyü Kapat