Çarşıbaşı Meslek Yüksekokulu

Meslek Yüksekokulumuzda DOKKAF Bilgilendirme Sunumu Yapıldı

Meslek Yüksekokulumuz konferans salonunda, Trabzon Üniversitesi Kariyer Geliştirme Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdür Yardımcısı Öğr. Gör. Göksel ÇELENK ve aynı birimden Öğr. Gör. Begüm Sultan ÜNSAL’ın katılımlarıyla Doğu Karadeniz Kariyer Fuarı (DOKKAF) hakkında bilgilendirme sunumu yapıldı.

Öğr. Gör. Göksel ÇELENK, Trabzon Üniversitesi Kariyer Geliştirme Uygulama ve Araştırma Merkezi’nin işleyişi, gerçekleşen faaliyetler hakkında bilgi vererek 8-9 Ocak da gerçekleştirilecek olan Doğu Karadeniz Kariyer Fuarı ile ilgili bilgileri öğrencilere aktardı. Kariyer merkezinin başlıca amacının alanındaki uzman kişileri öğrencilerle buluşturmak olduğunun altını çizen Çelenk,  DOKKAF’ın da bu amaca hizmet eden bir etkinlik olduğunu dile getirerek şu eklemelerde bulundu: “Karadeniz Teknik Üniversitesi’nin ev sahipliğinde; Trabzon Üniversitesi, Avrasya Üniversitesi, Gümüşhane Üniversitesi, Giresun Üniversitesi, Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi etkinliğin paydaşları olarak yer almakta.  Dördüncü kez Trabzon’da düzenlenecek olan Doğu Karadeniz Kariyer Fuarı’nda yaklaşık 165 firma yer alacak. Bu firmaları seçerken de akademik birimlerimize karşılık gelecek sektörleri seçmeye çalıştık. Bu fuar firmaları potansiyel çalışanlarıyla bir araya getirecek bir etkinlik olarak önem arz ediyor. Fuar süresince, çeşitli yarışmalar, söyleşi, çalıştaylar gibi etkinlikler gerçekleştirilecek”

Öğr. Gör. Göksel ÇELENK’in konuşmasının ardından Öğr. Gör. Begüm Sultan ÜNSAL DOKKAF’a nasıl kayıt olunacağı, etkinlik yeri ve zamanı hakkında bilgiler vererek Yüksekokulumuz öğrencilerinin fuar etkinliğine online kayıt işlemleri sürecine destek sağladı.

Öğrencilerinin sorularının yanıtlanmasıyla DOKKAF Bilgilendirme Sunumu sona erdi.

İlgili Resimler


Menüyü Kapat