Trabzon Büyükşehir Belediyesi Bilgi İşlem Daire Başkanlığı'ndan Öğrencilere Önemli Destek

Trabzon Büyükşehir Belediyesi Bilgi İşlem Daire Başkanlığı'na bağlı Elektronik Sistemler ve Donanım Şube Müdürü Turgay Coşkun, öğrencilerle birlikte gerçek zamanlı ağ modelleme uygulaması yaparak, onlara ağ teknolojilerine ait teorik bilgilerini pratikte kullanma fırsatı sundu. Böylelikle öğrencilerin ağ cihazlarını gerçek bir senaryo üzerinden deneyimleme imkânı sağlayarak, mesleki becerilerinin gelişimine katkıda bulundu.
Bu tür uygulamaların, öğrencilerin mezuniyet sonrası iş dünyasına daha hazır bir şekilde adım atmalarını sağlayacağına inanıyor ve öğrencilerle yürütülen uygulama sürecinde sunduğu destek, öğrencilerimizle kurduğu etkileşim ve paylaştığı mesleki tecrübelerden ötürü, Sayın Coşkun’a Yüksekokulumuz olarak teşekkür ediyoruz.