03.07.2024 tarihinde Akademik Kurul Toplantısı Gerçekleştirildi

2023-2024 eğitim öğretim yılı bahar dönemi sonu akademik kurul toplantısı Çarşıbaşı Meslek Yüksekokulu Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Lokman ŞILBIR başkanlığında gerçekleştirildi. Toplantı kapsamında, eğitim-öğretim faaliyetlerinin genel değerlendirmesi, akademik personelin kadro durumu, performans, eğitim ve gelişim faaliyetlerinin değerlendirilmesi, müfredat ve ders programlarının değerlendirilmesi, program geliştirme ve değişiklik talepleri, öğrenci memnuniyeti ve geri bildirimlerinin incelenmesi, mevcut araştırmaların ve projelerin değerlendirilmesi ve gelecek araştırma projeleri ve işbirliklerinin görüşülmesi, eğitim ortamlarının ve laboratuvarların istek ve ihtiyaçlarının görüşülmesi, gelecek yıl için planların ve hedeflerin görüşülmesi, yıllık izin taleplerinin değerlendirilmesi  gibi bazı gündem maddeleri görüşüldü. Öğretim elemanlarımızın 2024-2025 Eğitim-Öğretim yılına ait görüş ve önerilerinin ardından toplantı sona erdi.