2024-2025 Eğitim Öğretim Yılı Güz Dönemi Akademik Kurul Toplantısı Gerçekleştirildi

2024-2025 eğitim öğretim yılı güz dönemi akademik kurul toplantısı Çarşıbaşı Meslek Yüksekokulu Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Lokman ŞILBIR başkanlığında 12.09.2024 tarihinde gerçekleştirildi. Toplantı kapsamında, yeni dönem ders programlarının belirlenmesi, sınav tarihlerinin ve diğer önemli tarihlerin gözden geçirilmesi, dönem içinde öğrencilere yönelik yapılacak olan akademik, sosyal, seminer, vb. etkinliklerin planlanması, yeni başlayan öğrenciler için oryantasyon eğitiminin planlanması,  akreditasyon süreci ile ilgili güncellemeler,  akademik personelin yürüttüğü bilimsel çalışmalar ve projelerin mevcut durumları ve planlamaların görüşülmesi gibi bazı gündem maddeleri görüşüldü. Öğretim elemanlarımızın 2024-2025 Eğitim-Öğretim yılına ait görüş ve önerilerinin ardından toplantı sona erdi.