Çarşıbaşı Meslek Yüksekokulu

2024-2025 Eğitim- Öğretim Yılı “Birim Danışma Kurulu” Toplantısı Yapıldı

2024-2025 Eğitim-Öğretim Yılı Güz Dönemi Birim Danışma Kurulu toplantısı, 17.09.2024 tarihinde  yüksekokulumuz toplantı salonunda gerçekleştirildi. Toplantıya, Çarşıbaşı Kaymakam Vekili Ömer Uysal, Çarşıbaşı Belediye Başkanı Ahmet Keleş, Çarşıbaşı Meslek Yüksekokulu Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Lokman Şılbır, İlçe Emniyet Müdür Vekili Göksun Durmuş, Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Ali Şahin, İlçe Milli Eğitim Müdürü Serkan Akkan, İlçe Tarım ve Orman Müdürü İlhami Gurtaran, Trabzon İş Kurumu Vakfıkebir Hizmet Merkezi Şef Fatih Çabuk, Meslek Yüksekokulu Müdür Yardımcısı Dr. Öğr. Üyesi Duygu Solak Berigel ve Meslek Yüksekokulu Sekreteri Yavuz Kobya katıldı.
Toplantıda, bilgisayar teknolojisi bölümünün programlarına ait ders müfredatları hakkında bilgilendirme yapıldı ve katılımcıların görüşleri alındı. Ayrıca, mezun öğrencilerin istihdamına yönelik olarak Çarşıbaşı ilçesinin potansiyeli ve beklentileri üzerine fikir alışverişi yapıldı. Topluma hizmet kapsamında akademik, sosyal, kültürel ve sportif faaliyetler, 2026-2030 Stratejik Planı çerçevesinde Çarşıbaşı Meslek Yüksekokulu ile ilgili görüş ve öneriler değerlendirildi. Öğrencilerin barınma, beslenme ve ulaşım sorunları ile halk sağlığı ve güvenliği konularında yapılabilecek işbirlikleri de toplantının gündem maddeleri arasında yer aldı.
Bu toplantı, yüksekokulumuz ve ilçenin gelişimine katkı sağlayacak işbirliklerinin temellerinin atılması ve yüksekokulumuzun stratejik hedeflerinin belirlenmesi açısından önemli bir adım olarak değerlendirildi.

İlgili Resimler


Menüyü Kapat