Trabzon Üniversitesi Çarşıbaşı MYO, 2024-2025 Oryantasyon Programı’nı Gerçekleştirdi

Trabzon Üniversitesi Çarşıbaşı Meslek Yüksekokulu tarafından hazırlanan, 2024-2025 Eğitim-Öğretim Yılı Oryantasyon Programı 3 Ekim 2024 Perşembe günü saat 13.00 da Meslek Yüksekokulu Konferans Salonunda gerçekleştirildi. Programa Meslek Yüksekokulu akademik ve idari personeli ile öğrenciler katılım sağladı.

Program, Meslek Yüksekokulu Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Lokman ŞILBIR’ın açılış konuşmasıyla başladı. ŞILBIR, konuşmasında akademik ve idari personele teşekkür ederek, yeni eğitim-öğretim yılının tüm öğrencilere ve akademisyenlere hayırlı olmasını diledi. Ardından, Dr. Öğr. Üyesi Bilge ÇAĞLAR DEMİR, Öğr. Gör. Ömer Murat KADEŞ ve Öğr. Gör. Sefa ÖZMEN, öğrencilere Meslek Yüksekokulu hakkında bilgiler vererek üniversite yaşamı, derslerin ve sınavların yürütülmesi, not sistemi ile mevcut programların istihdam olanakları hakkında sunumlar gerçekleştirdiler. Program, öğrencilerin sorularının yanıtlanmasıyla sona erdi.